Flash News

E-TJERA

Rrëmbeu nipin 3-vjeçar, Gjykata e Durrësit liron gjyshen

Rrëmbeu nipin 3-vjeçar, Gjykata e Durrësit liron gjyshen

Gjykata e Durrësit ka vendosur “detyrim paraqitjeje” për gjyshen që rrëmbei nipin e saj 3-vjeçar dhe e mbajti një javë larg nënës.

Bahrie Gjuni ka deklaruar se gjithçka e bëri për dashurisë për nipin dhe dëshirës për ta rritur atë vetë, pas vdekjes së djalit aksidentalisht.

Presioni policor, kërkimet e shumta dhe negociatat me familjarët e saj çuan në vetëdorëzimin e gjyshes së bashku me të miturin, i cili në gjendje të mirë shëndetësore u mor nga e ëma Ille Gjuni, e cila gjithë këto ditë lutej të shtrëngonte sërish në krahë fëmijën e saj gjë që e arriti pasditen e kësaj të shtune.

Të fundit