Flash News

E-TJERA

Rrëshqitje toke në Qafë Buall-Klos, rrezikohen banesat

Rrëshqitje toke në Qafë Buall-Klos, rrezikohen banesat

Në vendin e quajtur Klos Katund rrëshqitjet e tokës kanë bllokuar rrugën nacionale Qafë Buall-Klos.

Për afro dy orë, nuk ka qenë i mundur qarkullimi. Fenomeni po rrezikon edhe banesat e banorëve të zonës përreth.

Ata shprehen të rrezikuar pasi rrëshqitja po u afrohet banesve dhe kanë apeluar për ndihmë nga institucionet përkatëse.

“Po rrezikohemi, rrëshqitja e parë ka filluar pardje. Rrezikohen rreth 12 shtëpi nga rrëshqitja. Organet përkatëse janë njoftuar por nuk ka ardhur asnjë njeri”, u shpreh një banor.

Të fundit