Flash News

E-TJERA

Rrëzohen pemët në rrugën 'Ura e Leklit-Këlcyrë', bllokohet qarkullimi

Rrëzohen pemët në rrugën 'Ura e

Është bllokuar rruga kombëtare Ura e Leklit- Këlcyrë, pasi era e forte ka shkaktuar rrëzimin e disa pemëve.

Si pasojë është bllokuar qarkullimi i mjeteve në drejtim të Përmetit.

Aktualisht pritet ndërhyrja e strukturave përkatëse për largimin e pemëve të rrëzuar dhe rifillimin e qarkullimit të mjeteve.

Të fundit