E-TJERA

Rritja e të infektuarve, hapet spitali Covid 3 në Tiranë

Rritja e të infektuarve, hapet spitali Covid 3 në Tiranë

Përkeqësimi i situatës së të infektuarve dhe rritja e numrit të viktimave ka detyruar autoritetet shëndetësore të hapin spitalin covid 3.

Kështu, nga dita e sotme, në spitalin COVID 3 janë shtruar gjashtë pacientët e parë të infektuar.

Ky spital ndodhet në ambientet e Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” dhe ka në dispozicion 150 shtretër. Deri tani, zyrtarisht janë 9,035 raste aktive në rang vendi dhe 502 persona kanë humbur jetën që nga fillimi i pandemisë. 

Ditari politik

Të fundit