Flash News

E-TJERA

Ryshfet të ndërhynte tek prokurori për të mos dënuar një person, dënohet me 3 vite burg oficeri

Ryshfet të ndërhynte tek prokurori për të mos dënuar

Dënohet me 3 vite burg oficeri i policisë gjyqësore Fatbardh Lala.

Au u vu në pranga pasi mori ryshfet 55 mijë lekë që të ndërhynte tek prokurori dhe gjyqtari që kishin nën hetim Ermir Llagaçin për të mos e dënuar. 

Ndaj tij, rëndon vepra penale “Ushtrim i ndikimit të paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë funksione publike”, parashikuar nga neni 245/1 paragrafi i IV I të K. Penal.

Të fundit