Flash News

E-TJERA

Shitet “Top Channel”, aksionet i kalojnë shoqërisë “Western Media Conglomerate Investments LTD”

Shitet “Top Channel”, aksionet i kalojnë shoqërisë

Teleivizoni kombëtar “Top Channel” është shitur në muajin janar të këtij viti.

Dokumentet e marrëveshjes mes aksionerëve të TCH dhe shoqërisë “Western Media Conglomerate Investments LTD”, janë siguruar nga CNA.al.

Dokumentet tregojnë se vendimi është firmosur nga anëtarët e familjes Hoxha: firmosur Vjollca Hoxha, Lorela Hoxha, Sara Hoxha, Itan Hoxha dhe Redia Hoxha. Aksionerët kanë arritur dakordësi për shitjen e aksioneve në vlerën 9 milionë euro. 

 Shitet “Top Channel”, aksionet i kalojnë shoqërisë Shitet “Top Channel”, aksionet i kalojnë shoqërisë

Të fundit