Flash News

E-TJERA

Shkëlzen Berisha flet pas dëshmisë në SPAK: Nuk ndihem i rrezikuar

Shkëlzen Berisha flet pas dëshmisë në SPAK: Nuk ndihem i

Shkëlzen Berisha ka mohuar në SPAK përfshirjen e tij në çështjen “Gërdeci”. Ai u thirr sot për të dëshmuar si një person që ka dijeni për çështjen.

Pasi u mor në pyetje, ai dha një deklaratë për mediat, se deklaroi të njëjtat gjëra që ka dhënë edhe më herët. Djali i kreut të PD, u shpreh se nuk dihet asapak i rrezikuar nga SPAK.

“Jam thirrur si person që ka dijeni për çështjen. Jam pyetur. Sigurisht nuk kisha ç’të ofrojë më shumë nga ato që kam thënë publikisht. Nuk mendoj se dijenia ime ka dhënë ndihmë për çështjen në fjalë. Sepse s’kam asnjë lidhje. E njëjta prokuroria. Sot pas 15 vite e njëjta prokuroria mendojnë se unë mund të kem dijeni për rrethanat e çështjes.

S’kam asnjë lidhje me të. Prokuroria duhet t’i thotë publikut se kush e ka bërë atë shënim. Unë nuk kam asnjë lidhje. Prokuroria t’i thotë publikut se e kujt është kaligrafia, nëse nuk është falsifikim.  Që unë të futem në Ministrinë e Drejtësinë nuk do të thotë që unë marr vendime.

Asnjë gjë nuk ka pasur lidhje me këtë çështje. Kam folur për gjëra personale dhe s’kam dëshirë t’i zbuloj këtu. Jam pyetur brenda. Të komunikosh nuk do të thotë që ke lidhje në të tilla çështje. Nuk ndjehem aspak i rrezikuar nga SPAK”, tha ai.

 

Të fundit