Flash News

E-TJERA

Shkëputet masivi shkëmbor në Jonufër të Vlorës, shkakton trafik

Shkëputet masivi shkëmbor në Jonufër të Vlorës,

Një masiv shkëmbor është shkëputur në zonën e Jonufrës në Vlorë duke bllokuar një anë të kalimit përgjatë rrugës së plazhit.

Shkëputja e masivit nuk ka shkaktuar dëme materiale apo në njerëz, por ka sjellë një trafik të rënduar çka ka bërë që kalimi i mjeteve të bëhet me një korsi.

Problematika të tilla ka pasur edhe më herët në zonë, ndërsa shkak është erozioni dhe ndërtimet.

Të fundit