Flash News

E-TJERA

Shoqëria civile proteston jashtë Kuvendit: Mos votoni pr.ligjin për masakrimin e zonave të mbrojtura

Shoqëria civile proteston jashtë Kuvendit: Mos votoni pr.ligjin

Jashtë Kuvendit, disa përfaqësues të shoqërisë civile kanë protestuar kundër projektligjit për zonat e mbrojtura.

Me banderolë në duar me mbishkrimin “Mos votoni pr/ligjin masakrues për zonat e mbrojtura”, ata bëjnë thirrje qeveria të mos e kalojë për votim, pasi rrezikohet që zonat e mbrojtura të kthehen në prova private.

“Nesër nuk do të ketë më bregdet pasi do të jetë pronë private e disa individëve dhe do të kërkojnë shuma marramëndëse parash që ta shijoni natyrën tuaj, që fëmijët tuaj të luajnë ashtu si keni luajtur ju. Kjo është një masë që shkatërron të ardhmen e kombit, ajo i përket të gjithëve”, u shpreh një nga protestuesit.

Shoqëria civile proteston jashtë Kuvendit: Mos votoni pr.ligjin Shoqëria civile proteston jashtë Kuvendit: Mos votoni pr.ligjin

Të fundit