Flash News

E-TJERA

Shqipëria kërkon ekstradimin e Durim Bamit nga Dubai

Shqipëria kërkon ekstradimin e Durim Bamit nga Dubai

Durim Bami vijon të mbetet në burg në Emiratet e Bashkuara Arabe. Gjykata e Posaçme përmes Ministrisë së Drejtësisë i ka dërguar të gjitha dokumentacionet për faktet penale që dyshohet se Bami ka kryer për periudhën 2020-2021.

Ndaj Bamit, janë ngritur akuzuat Sigurimi i kushteve dhe i mjeteve materiale per te kryer vrasje", “Grupi i strukturuar kriminal", "Kultivimi i bimëve narkotike", dhe "Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale, ose grup i strukturuar kriminal".

Brenda një afati kohor drejtësia emirate do ti kthehej përgjigje zyrtare autoriteteve shqiptare sa i takon rastit Bamit.

Të fundit