E-TJERA

Sondazh/ Shqiptarët të përfaqësuar, shumica nuk e kanë dëgjuar deputetin e zonës në Parlament

Sondazh/ Shqiptarët të përfaqësuar, shumica nuk e kanë

Pjesa më e madhe e shqiptarëve (58%) nuk e kanë dëgjuar deputetin e zonës së tyre të flasë në parlament, ndërsa 28,4% e tyre e ka dëgjuar.

Sondazh/ Shqiptarët të përfaqësuar, shumica nuk e kanë

Mes votuesve socialistë ka më shumë qytetarë (37,6%) që kanë dëgjuar deputetin e tyre në parlament, krahasuar me votuesit e djaththë (31,7%).

Sondazh/ Shqiptarët të përfaqësuar, shumica nuk e kanë

Akoma më shumë shqiptarë (65,5%) nuk e kanë degjuar ndonjëherë deputetin e zonës të flasë në parlament për zonën që përfaqëson, ndërsa 16,6% e tyre shprehen se e kanë dëgjuar.

Sondazh/ Shqiptarët të përfaqësuar, shumica nuk e kanë

Këto janë gjetjet janë të anketës së Barometrit në Euroneës Albania, kryer nga MRB dhe DataCentrum. Gjithashtu evidentohet se ndarë sipas partisë që kanë votuar në zgjedhjet e fundit parlamentare, votuesit socialist që kanë dëgjuar deputetin e zonës të flasë për atë zonë janë më shumë sesa votuesit e djathtë.

Sondazh/ Shqiptarët të përfaqësuar, shumica nuk e kanë

 

Të fundit