Flash News

E-TJERA

Shtypi i ditës/ "Ku janë vaksinat e janarit?!", "Rama, prokuror dhe gjykatës: Përgjimet janë të pavlefshme!"

Shtypi i ditës/ "Ku janë vaksinat e janarit?!", "Rama,
Foto Ilustruese

Pasqyra e lajmeve kryesore të ndodhura gjatë ditës së martë.

Këto janë titujt kryesorë të gazetave për ditën e mërkurë, 27 janar 2021.

Shtypi i ditës/ "Ku janë vaksinat e janarit?!", "Rama,

Shtypi i ditës/ "Ku janë vaksinat e janarit?!", "Rama,

Shtypi i ditës/ "Ku janë vaksinat e janarit?!", "Rama,

Shtypi i ditës/ "Ku janë vaksinat e janarit?!", "Rama,

Shtypi i ditës/ "Ku janë vaksinat e janarit?!", "Rama,

 

Ditari politik

Të fundit