Flash News

E-TJERA

Shtypi i ditës/ 'Një vit pas tërmetit, pa shtëpi dhe pa drejtësi', 'Propagandë, Ministër për Rindërtimin, por shumë pak shtëpi të reja'

Shtypi i ditës/ 'Një vit pas tërmetit, pa shtëpi dhe pa
Foto Ilustruese/ Shtypi i ditës

Pasqyra e lajmeve kryesore të ndodhura gjatë ditës së mërkurë.

Këto janë titujt kryesorë të gazetave për ditën e enjte, 26 nëntor 2020.

Shtypi i ditës/ 'Një vit pas tërmetit, pa shtëpi dhe pa

Shtypi i ditës/ 'Një vit pas tërmetit, pa shtëpi dhe pa

Shtypi i ditës/ 'Një vit pas tërmetit, pa shtëpi dhe pa

Shtypi i ditës/ 'Një vit pas tërmetit, pa shtëpi dhe pa

Shtypi i ditës/ 'Një vit pas tërmetit, pa shtëpi dhe pa

Shtypi i ditës/ 'Një vit pas tërmetit, pa shtëpi dhe pa

Shtypi i ditës/ 'Një vit pas tërmetit, pa shtëpi dhe pa

Ditari politik

Të fundit