Flash News

E-TJERA

Shtypi i ditës/ "Opozita: Betejë kundër qeverisë në të gjitha frontet", "PD rritet deri në 100%, por rritet dhe PS me 30%"

Shtypi i ditës/ "Opozita: Betejë kundër qeverisë
Foto ilustruese

Pasqyra e lajmeve kryesore të ndodhura gjatë ditës së martë.

Këto janë titujt kryesorë të gazetave për ditën e mërkurë, 5 maj 2021

Shtypi i ditës/ "Opozita: Betejë kundër qeverisë

Shtypi i ditës/ "Opozita: Betejë kundër qeverisë

Shtypi i ditës/ "Opozita: Betejë kundër qeverisë

Shtypi i ditës/ "Opozita: Betejë kundër qeverisë

Shtypi i ditës/ "Opozita: Betejë kundër qeverisë

Të fundit