Flash News

E-TJERA

Situata me Covid-19, Greqia zgjat masat kufizuese me Shqipërinë

Situata me Covid-19, Greqia zgjat masat kufizuese me Shqipërinë
Pika kufitare e Kakavijës

Situata e pandemisë ka bërë që Greqia të zgjasë masat kufizuese me Shqipërinë. Shteti fqinjë i ka shtyrë ato deri më 8 mars.

Kështu, hyrja nga Shqipëria në Greqi do të vijojë me të gjitha kufizimet që zbatohen deri më sot.

Shqiptarët që udhëtojnë nga drejt Greqisë duhet t’i nënshtrohen një testi të shpejtë në Kakavijë dhe janë të detyruar të qëndrojnë në karantinë për shtatë ditë.

Ditari politik

Të fundit