Flash News

E-TJERA

Sondazhi Noto: PD dhe partitë e tjera rriten me 1% nga 19 janari, PS dhe LSI bien me 1%

Sondazhi Noto: PD dhe partitë e tjera rriten me 1% nga 19 janari, PS dhe

Partia Demokratike dhe partitë e tjera rriten me 1% nga 19 janari, ndërsa PS dhe LSI bien me 1%.

Ky është rezultati i sondazhit Noto në Rtv Ora, lidhur me orientimin e votës ku konkludon se për PS-në sot do të votonin nga 41-45%, me një rënie me 1% nga data 19 janar ku kjo shifër ishte 42-46%.

Ndërsa për PD-në ka pasur një rritje me 1%, duke shkuar nga 33-37% në 19 janar në 34-38 ditën e sotme.

Rënie ka pësuar edhe LSI me 1% nga 19 janari, ku ishte në kuotat 9-13%, ndërsa sot kap shifrën 8-12%.

PDIU ka qëndruar në kuotën e saj të 19 janarit nga 1-3%.

Ndërkohë, rritje kanë pësuar edhe partitë e tjera me 1%.

Ditari politik

Të fundit