Flash News

E-TJERA

Sondazhi Noto për Qarkun Elbasan: PDIU e humb fuqinë elektorale, si ndahet vota mes PS dhe opozitës

Sondazhi Noto për Qarkun Elbasan: PDIU e humb fuqinë elektorale, si

Përveç sondazhit në rang kombëtar, Rtv Ora dhe Antonio Notos kanë publikuar sot dhe një sondazh se ku do të orientohet vota e qytetarëve në Qarkun e Elbasanit për zgjedhjet e 25 Prillit.

Rezultati nga ky sondazh del:

PS 43-47%,

PD 29-33%,

LSI 8-12%,

PDIU 4-6%,

Partitë e tjera 7-11%

Nëse do të kishim këto rezultate në 25 prill, vihet re se në krahasim nga zgjedhjet e vitit 2017, ka një rritje për PD, ndërsa një rënie për PS dhe LSI. Fuqinë në këtë qark e ka humbur PDIU, me më shumë se gjysmën e votave.

 

Ditari politik

Të fundit