Flash News

E-TJERA

Sula: 78 personalitete kanë qenë ish-bashkëpunëtorë të Sigurimit. Vijojnë punën

Sula: 78 personalitete kanë qenë ish-bashkëpunëtorë

Kryetarja e Autoritet të Dosjeve, Genta Sula deklaron se një numër i madh personalitetesh kanë qenë ish-bashkëpunëtorë të Sigurimit.

E ftuar në emisionin Now në Euronews Albania, Sula tha se 78 ish-bashkëpunëtorë të sigurimit ende vijojnë detyrën, pasi siç shpjegoi Autoriteti vetëm jep informacione institucioneve dhe ato vendosin çfarë të bëjnë me punonjësit e tyre.

 “Ka institucione si shërbimi i jashtëm p.sh që nuk lejojnë ish-bashkëpunëtorë të Sigurimit, edhe në institucionet e Ministrisë së Drejtësisë është bërë lustracioni”, tha Sula.

 

Të fundit