Flash News

E-TJERA

Vdekjet 2018, 2019, 2020/ Nazarko tregon tre shkaqet e rritjes së numrit: Mirë është të bëhet autopsia

Vdekjet 2018, 2019, 2020/ Nazarko tregon tre shkaqet e rritjes së numrit:

Analisti Shpëtim Nazarko ka komentuar numrin e përgjithshëm të vdekjeve në 2020, në periudhën korrik-tetor, krahasuar me dy vite më parë, 2019 dhe 2018 për të njetjën periudhë.

"Po, padyshim shtimin më të madh e ke në gusht se atëherë u vërsulëm të gjithë në plazhe. Në gusht ke gati 800 të vdekur më shumë se në të njejtin muaj të dy viteve më parë.

Grafiku të tregon që s’ka fshehur gjë njeri…Ore e besoj PD që thotë janë shtuar nga Covid. Është mirë të bësh tampone dhe autopsi të zbulohet preciz shkaku i vdekjes.

Në momentin që ti e di nga të vjen rreziku, teorikisht do ishte mirë, por qeveria ti ka treguar numrin, të jesh i çmendur të thuash u fsheh…Unë do isha dakord të thoshte bëj autopsi, ndaji ata me covid dhe pa covid… Akuza është e tmerrshme. Unë them se ato 2 mijë vdekje nuk kanë ardhur vetëm nga pandemia, por edhe aksidentet, apo vrasje. Ishte një lloj çlirimi për të gjithë dalja nga karantina", tha Nazarko në 'Real Story'.

Ditari politik

Të fundit