Flash News

E-TJERA

Të përfshirë në kultivimin e k*nabisit, pranga kryeplakut e Pepsumajt dhe djalit të tij

Të përfshirë në kultivimin e k*nabisit, pranga kryeplakut e

Një rast i goditjes së kultivimit të kanabisit ka çuar në pranga kryeplakun e zonës Pepsumaj, N. F., 70 vjeç, nën akuzën e “Kultivimit të bimëve narkotike“ dhe “Shpërdorimit të detyrës”.

Bashkë me kryeplakun, AMP ka arrestuar edhe një tjetër person, M. F., 31 vjeç.

“Agjencia e Mbikëqyrjes Policore (Rajoni Shkodër-Lezhë) ekzekutoi urdhrin e prokurorit mbi vendimin penal të Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit Përgjithshëm Shkodër për caktimin e masës së sigurimit personal “Arrest në burg”, në bazë të hetimeve të thelluara nga AMP-ja, në bashkëpunim me Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Shkodër, në funksion të hetimit të procedimit penal të vitit 2023, regjistruar për veprat penale “Kultivimi i bimëve narkotike” dhe “Shpërdorimi i detyrës”.

Sa më sipër, Agjencia e Mbikëqyrjes Policore ka bërë të mundur dokumentimin me prova ligjore të përfshirjes në këtë aktivitet kriminal të kultivimit të bimëve narkotike nga shtetasit: - N. F., 70 vjeç, me detyrë Kryeplak i zonës Pepsumaj, i dyshuar për kryerjen e veprës penale të “Kultivimit të bimëve narkotike“ dhe “Shpërdorimit të detyrës“. - M. F., 31 vjeç, i dyshuar për kryerjen e veprës penale të “Kultivimit të bimëve narkotike” në bashkëpunim.Agjencia vazhdon hetimet për dokumentimin e veprimtarisë së punonjësve të policisë në këtë aktivitet kriminal”, thuhet në njoftim.

Të fundit