Flash News

Bota

Të shtëna me armë në një qendër tregtare në Danimarkë, raportohet për disa viktima

Të shtëna me armë në një qendër tregtare në

Policia daneze thotë se disa persona janë goditur nga të shtëna me armë zjarri në një qendër tregtare në Kopenhagë. Të shtënat ndodhën në qendrën tregtare Field, një nga më të mëdhatë në Skandinavi.

“Një person është arrestuar në lidhje me ngjarjen”, shkroi policia e Kopenhagës në Twitter, duke shtuar: “Aktualisht nuk mund të zbulojmë më shumë për identitetin e personit”.

Të shtëna me armë në një qendër tregtare në

"Ne jemi të pranishëm në një numër të madh në Fields dhe po punojmë për të pasur një pasqyrë të ngjarjes. Do të përditësojmë këtu sa më shpejt që të mundemi," shtuan ata në Twitter.

Të shtëna me armë në një qendër tregtare në

Fotografitë e Reuters tregojnë njerëz që ikin nga qendra tregtare, duke përfshirë familjet me fëmijë të vegjël. Një tjetër foto tregon policinë e armatosur duke qëndruar pranë një ambulance në rrugë jashtë.

Të shtëna me armë në një qendër tregtare në

Fotografitë e shpërndara nga organizatat e mediave lokale tregojnë policinë e armatosur rëndë që po shkonte në vendngjarje dhe të paktën dhjetë ambulanca.

Të shtëna me armë në një qendër tregtare në

Këngëtari britanik Harry Styles pritej të performonte në orën 20:00 të mbrëmjes së sotme në një ambient afër qendrës tregtare.

Të shtëna me armë në një qendër tregtare në

Sipas mediave të huaja, raportohet për disa viktima, ppor ende është një informacion që nuk është saktësuar.

Të fundit