Flash News

E-TJERA

Tensione para bashkisë, protestuesit çajnë rrethimin metalik

Tensione para bashkisë, protestuesit çajnë rrethimin metalik

Ka pasur tensione mes protestuesve dhe efektivëve të policisë para bashkisë së Tiranës.

Protestuesit dhe deputetët e opozitës kanë çarë rrethimin metalik që ishte vendosur për të penguar depërtimin e tyre brenda bashkisë.

Mes protestuesve dhe efektivëve ka pasur edhe përplasje.

Tensione para bashkisë, protestuesit çajnë rrethimin metalik Tensione para bashkisë, protestuesit çajnë rrethimin metalik

Të fundit