Flash News

E-TJERA

‘Thirrja që s’do pijë ujë”, kuksiani hidhet në pus: Rama sa më shumë ti shtypësh, aq më shumë do të dojë ky popull

‘Thirrja që s’do pijë ujë”, kuksiani hidhet

‘Zvarritje, shpresë e humbur dhe shkelje më këmbë’, janë këto disa nga situatat ku ndodhen të rinjtë dhe gjithë shoqëria shqiptare.

E tillë situatë na ka ardhur dhe nga një kuksian i cili i ka nisur dhe një mesazh kryeministrit Edi Rama.

Teksa përballet me mungesën e ujit dhe vështirësinë ai ka ngritur pyetjen që vetë kryeministri i drejtohet grupit të tij dhe gjithë popullit: Jeni duke punuar a nuk jeni duke punuar?

Teksa ndodhet në buzën e pusit, për të hyrë në brendësinë e tij, kuksiani shprehet se janë duke punuar madje aq saqë ‘po u del dhe shpirti’.

I rropatur nga kjo situatë ai i ka thënë Ramës që bravo i qoftë sepse sa më shumë në shpinë ti rrini këtij populli, do të duan më shumë.

Më tej dhe pse jemi në 2023, dhe vetë kryeministri e paraqetë situatën në vend si të mirëfilltë, mungesa e ujit bëhet akoma dhe më e theksueshme.

O Edi rama, a është punë kjo a sështë punë?

 Jeni duke punuar a nuk jeni tu punu?

Duke punuar jemi o vlla na doli shpirti. Hallall ta bëftë Zoti. Sa më shumë në shpinë ti rrini këtij populli, do të duan më shumë. Bravo të qoftë.

Edhe nëse mundesh të na sjellësh naj pikë ujë, madje dhe atë ujë na e lë te ndonjë çezëm.

Nuk ke ca i bën na ka ardh shpirti me na dal.

Ose nëse kë mundësi ului ato cmimet ato gjera, nëse nuk ke mundësi ngrij sa më shumë se më shumë të duam.,”, thotë ndër të tjerash i riu.

Në përfundim të videos, duket se i riu i ka humbur shpresat dhe se është disi i vetëdijshëm që thirrja e tij ‘s’do pijë ujë’, ndaj dhe kur hynë në brendësi të pusit shprehet: Të ulëm të punoj më mirë aty poshtë, se ja nis koka me më dhëmb. Më mirë të vdes aty poshtë. Mos më nxirrni mua atje poshtë më lini.

 

Të fundit