Flash News

E-TJERA

Tjetër rrjedhje të dhënash? Avokati nuk e përjashton mundësinë: S’ka përgjegjësi institucionale

Tjetër rrjedhje të dhënash? Avokati nuk e përjashton

Avokati Redi Ramaj nuk e ka përjashtuar mundësinë e nxjerrjen së një tjetër databaze me të dhënat e qytetarëve.

I ftuar në studion e Euroneës Albania, avokati u shpreh se ka ndodhur në shumë raste që kanë dalë të dhëna të cilat nuk duhet të dilnin.

Ramaj u shpreh se nuk ka përgjegjësi institucionale dhe dënimet për këto vepra penale janë të ulëta se zhëbehen.

“Ka ndodhur që disa raste që janë shumë të rëndësishme për median kanë kaluar në dënime të ulëta dhe janë zhbërë. Ajo që po diskutojmë sot pas dy javësh do të harrohet si çështje. Nuk ka përgjegjësi institucionale nëse kjo do të ndodh në të ardhmen. Mund të ndodh një publikim tjetër. Ky është një fenomen që ka ndodhur dhe më para. Kanë dalë të dhëna që nuk duhet të nxirren në asnjë rast. Nga kjo përfitojnë dhe të tjerët, si në rastin e iranianëve. Pjesa e daljes së pagave dhe pjesa e ndërhyrjes së iranianëve janë dy gjëra të ndryshme”, tha avokati.

Të fundit