Flash News

E-TJERA

“Toyota Yaris”, Hoxha: Pse më kërkuan belgët të dëshmoj në Bruksel

“Toyota Yaris”, Hoxha: Pse më kërkuan belgët të

“Toyota Yaris”, Hoxha: Pse më kërkuan belgët të dëshmoj në BrukselGazetari Artan Hoxha është shprehur se ditën e martë në orën 10:00, do të dëshmojë për dosjen “Toyota Yaris”.

Në studion e “Opinion”, Hoxha tregoi se autoritetet belge nuk kanë pranuar që dëshminë ta japë në Tiranë, me argumentin se mund të dekonspirohej.

“Unë javën tjetër ditën e martë në orën 10 do të jem në Bruksel pranë Prokurorisë Federale belge për të dëshmuar në lidhje me çështjen “Toyota Yarsi”. Ka një element tjetër që mua më shqetësoi në fakt. Autoritetet belge zgjodhën që te mos e merrnin dëshminë në Tiranë sepse sipas atyre deklarimet e tyre që mund të bëja në Tiranë mund të dekonspiroheshin dhe për këtë arsye kërkuan që këtë deklarim ta bëja në prokurorinë belge”, tha Hoxha.

 

Të fundit