Flash News

E-TJERA

Trajneri i shkarkuar kërcënon Federatën e Futbollit

Trajneri i shkarkuar kërcënon Federatën e Futbollit

Igor Stimac sulmoi presidentin e Federatës së Futbollit të Gjithë Indisë (AIFF) Kalyan Chaubey dhe e akuzoi atë për shkelje të kontratës së tij disa herë.

Duke e cilësuar shkarkimin e tij “të njëanshëm”, ish-trajneri i futbollit të Indisë, Igor Stimac kërcënoi të martën se do të ngrejë një padi kundër federatës kombëtare në Tribunalin e FIFA-s nëse ajo nuk arrin të shlyejë detyrimet e tij brenda 10 ditëve të ardhshme. Stimac sulmoi presidentin e Federatës së Futbollit të Gjithë Indisë (AIFF) Kalyan Chaubey dhe e akuzoi atë për shkelje të kontratës së tij disa herë.

(10) ditët e ardhshme, të më bëni pagesën për këtë ndërprerje të kontratës pa shkak të arsyeshëm në shumën që do të përfaqësojë një vlerë të mbetur të kontratës sime të punës që është shkëputur para kohe nga nga ana e AIFF…”, tha Stimac

Të fundit