Flash News

E-TJERA

Urbanët "harrojnë" të vijnë, stacionet tejmbushen me njerëz

Urbanët "harrojnë" të vijnë, stacionet tejmbushen

Ardhja e urbanëve një herë në orë a mos më shumë, është bërë e zakonshme në Tiranë.

Përveçse trafikut që hasim çdo moment të ditës deri në orët e vona të mbrëmjes, vonesa e urbanëve është kthyer në hallë më vete.

Këtë të hënë, stacionet e urbanëve ishin të tejmbushura plotë me njerëz të cilit po bënin më shumë se 40 minuta që po prisnin në të ftohtë.

Urbanët "harrojnë" të vijnë, stacionet tejmbushen

Stacioni i ish-Kastratit në Astir dhe Fabrika e Miellit, kishte një dyndje të madhe me njerëz, teksa ‘Tirana e Re’ nuk dukej fare në qarkullim.

Urbanët "harrojnë" të vijnë, stacionet tejmbushen

E njëjta situatë na paraqitej dhe në zonën e spitaleve tek Rruga Bardhyl, ku në pamjet e nisura për redaksinë e Politiko.al, shikohet qartazi vonesa e linjave të transportit publik.

Të fundit