E-TJERA

Urdhri i Bien për zyrtarët e korruptuar, Meta: Nuk kam asnjë emër, e mbështes si vendim

Urdhri i Bien për zyrtarët e korruptuar, Meta: Nuk kam asnjë

Presidenti Ilir Meta deklaroi se mbështet inisiativën e homologut amerikan Joe Biden për bllokimin e pasurive dhe hyrjen në SHBA të zyrtarëve që kontribuojnë në situatën destabilizuese në Ballkanin Perëndimor, ku bën pjesë edhe Shqipëria.

Meta u pyet nga gazetarët nëse ka dijeni për emrat e këtyre zyrtarëve, por ai e mohoi këtë gjë. Presidenti u shpreh vetëm se mbështet

"Nuk kam asnjë emër. E përshëndes si vendim. Lufta kundër korrupsionit duhet të jetë prioritet i të gjithëve", tha ai.

Të fundit