E-TJERA

Video/ Shqipëria nis vaksinimin antiCovid-19, e para Najada Çomo; më pas Edi Rama

Video/ Shqipëria nis vaksinimin antiCovid-19, e para Najada Çomo;

Vaksinimi për Covid-19 ka nisur sot në Shqipëri dhe të parët që po e bëjnë janë ata që kanë qenë në vijën e parë të luftës gjatë gjithë kësaj kohë, stafi mjekësor.

Video/ Shqipëria nis vaksinimin antiCovid-19, e para Najada Çomo;

E para qe e ka bërë vaksinën është Dr. Najada Çomo, shefe e Infektivit, më pas kryeministri Rama dhe pas tij Dr. Pëllumb Pipero dhe Dr. Tritan Kalo.

Video/ Shqipëria nis vaksinimin antiCovid-19, e para Najada Çomo;Video/ Shqipëria nis vaksinimin antiCovid-19, e para Najada Çomo;

Para vaksinimit Rama iu përgjigj dhe disa pyetjeve të një formulari qe do e plotësojnë te gjithë personat e vaksinuar.

 

 

Ditari politik

Të fundit