Flash News

E-TJERA

Vrasja e Fatjon Bicit në Gramsh, shtyhet seanca për 4 adoleshentët e akuzuar

Vrasja e Fatjon Bicit në Gramsh, shtyhet seanca për 4

Është shtyrë sërish seanca gjyqësore ndaj katër adoleshentëve të përfshinë në vrasjen e 15-vjeçarit në Gramsh.

Shkak i shtyrjes së seancës ishte mosparaqitja e avokateve mbrojtës të personit tjetër të kësaj ngjarje, i cili mbeti i plagosur.

Bici u vra me thikë pas një sherri me 4 bashkëmoshatarë. Ai ka qenë në shkollë atë ditë dhe pasi përfundoi mësimin pa kushëririn e tij 15-vjeçar Marko Bici që po konfliktohej me 4 bashkëmoshatarë dhe ndërhyri për ta mbrojtur. Mirëpo, si pasojë e goditjeve me thikë, humbi Bici, ndërsa kushëriri i tij mbeti i plagosur.

Të fundit