Flash News

E-TJERA

Vrasja e vëllezërve Haxhia, gjykata dënon me 25 vite burg Klevis Allën

Vrasja e vëllezërve Haxhia, gjykata dënon me 25 vite burg Klevis

Gjykata ka vendosur 25 vite burg për Klevis Allën, për vrasjen e vëllezërve Besmir dhe Viktor Haxhia në prill të vitit 2020 në Durrës.

Ndërkohë, gjykata ka vendosur pafajësinë për Altin Ndocin.

Vëllezërit Haxhia u ekzekutuan në Shënavlash të Durrësit. Klevis Alla ka rrëfyer se se ditën e ngjarjes është takuar me Nuredin Dumanin i cli mbante një kapuç si ato të policisë. Nuredini, siç ka dëshmuar Alla, ka qenë i shoqëruar me një person tjetër të cilin ai nuk e njihte.

Alla ka dëshmuar se ekzekutori i tyre ka qenë Nuredin Dumani.

“Besmir Haxhia ishte tek dyqani i agjencisë dhe s’ka vonuar shumë, ka ardhur tek tregu i ShënVlashit. Asnjë nuk ishte në dijeni që Besmiri ishte me vëllain e tij Viktorin. Sapo makina “Golf 6” është afruar, Nuredin Dumani ka ulur xhamin e makinës dhe ka qëlluar, ndërsa ekzekutori tjetër ka qëlluar me xham të mbyllur. Më pas ata kanë lëvizur drejt varrezave ku Nuredini dhe personi tjetër kanë zbritur dhe kanë marrë rrugën drejt Tiranës. Kam dalë për të pirë kafe me një shok dhe pastaj kam shkuar tek makina e braktisur dhe e kam lëvizur pak më poshtë, pasi në zonë po lëvizin disa polic”, ka dëshmuar Alla.

Të fundit