Flash News

E-TJERA

Vula e PD, Apeli cakton datën e seancës

Vula e PD, Apeli cakton datën e seancës

Gjykata e Apelit ka caktuar datën 11 qershorisi ditën kur do të mbahet seanca e parë lidhur me fatin e logos dhe vulës së Partisë Demokratike.

Relatore e çështjes është caktuar Alma Ahmeti, ndërsa pjesë përbërëse e trupës që do të përcaktojë të ardhmen e PD-së janë Iliba Bezati dhe Elona Toro.

Rigjykimi i çështjes në Apel vjen pas vendimit të Gjykatës së Lartë, që udhëzonte një gjykim në themel të çështjes në fjalë.

Të fundit