Flash News

E-TJERA

Yuri Kim: S'do ta lejojmë Kinën të sfidojë rregullat, ShBA do punojë me Shqipërinë

Yuri Kim: S'do ta lejojmë Kinën të sfidojë rregullat,

"Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk do lejojnë Kinën që të sfidojnë marrëdhëniet dhe sfidojë rregullat e qëndrueshme ndërkombëtare" Kështu deklaron ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim përmes një postimi në Twitter.

Kim shton më tej se se SHBA do të punojë me Shqipërinë dhe aleatë të tjerë për të ruajtur dhe kultivuar këto vlera dhe se nuk do të lejohen që të cenohen nga Kina.

“Ne nuk duhet të lejojmë Kinën të sfidojë sistemin ndërkombëtar të qëndrueshëm & të hapur-rregullat, vlerat & marrëdhëniet e bëjnë të funksionojë si duam ne. SHBA do punojnë me Shqipërinë & aleatë e partnerë të tjerë për të mbështetur vlerat, interesat & të ardhmen tonë”, tha Kim.

Të fundit