Flash News

E-TJERA

Video/ Tensione në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Himarës, qytetari pështyn në fytyrë Vangjel Tavon

Video/ Tensione në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të

Është shoqëruar me tensione mbledhja e Këshillit Bashkiak për të zgjedhur kryetarin e komanduar.

Qytetarët e pranishëm kanë kërkuar largimin e drejtuesit politik të qarkut Vlorë, Blendi Klosit dhe prefektit Vangjel Tavo. Gjatë largimit të këtij të fundit, një nga qytetarët e ka pështyrë në fytyrë.

Mbledhja është ndërprerë për shkak të tensioneve të krijuara nga qytetarët.

Këshilli do të vendosë mes Blerina Balës dhe Pervin Gjikurisë, ku kryetari i ri në detyrë do të drejtojë bashkinë Himarë deri në zgjedhjet e reja.

Të fundit