E-TJERA

Zgjedhjet, ODIHR vjen në Shqipëri për të vlerësuar masat paraprake

Zgjedhjet, ODIHR vjen në Shqipëri për të vlerësuar
Foto Ilustruese

OSBE ka njoftuar ministrinë e Jashtme se do të vijë në Shqipëri nga data 24-29 janar për të vlerësuar masat paraprake sesi do të zhvillohen zgjedhjet.

Përmes një shkrese, ODIHR thotë se në varësi të asaj çfarë do të vlerësojnë, do ndërmarrin edhe veprimet në vijim.

Gjatë ditëve që do të jenë në Tiranë do të zhvillojnë takime me përfaqësuesit e institucioneve përgjegjëse, aktorët kryesore politikë në vend dhe shoqërinë civile.

Kjo vizitë zyrtare vjen rreth tre muaj para zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit.

Ditari politik

Të fundit