E-TJERA

Zgjedhjet, Rtv Ora dhe Antonio Notto sjellin më 19 janar sondazhin e parë kombëtar dhe për qarqet Tiranë e Durrës

Zgjedhjet, Rtv Ora dhe Antonio Notto sjellin më 19 janar sondazhin e
Foto Ilustruese

Antonio Notto, një nga emrat më të rëndësishëm në Itali, specializuar ne kërkimet, studimet dhe analizat e opinionit publik do të sjellë sondazhin e parë për këtë vit mbi zgjedhjet e 25 prillit në bashkëpunim me RTV ORA.

Antonio Noto do të jetë prezent në programin Tempora Speciale, të martën e 19 janarit në prezantimin e rezultateve të para në nivel kombëtar dhe të veçanta për dy qarqe, Tiranën dhe Durrësin.

Për të vërtetuar suksesin e kësaj tradite dëshmojnë sondazhet e zgjedhjeve të përgjithshme të vitit 2009, 2013 dhe 2017, si dhe ato lokale të vitit 2015 së bashku me exit-pollet përkatëse.

Komenti i Antonio Noto-s do të bazohet në tre pyetjet:

Nëse zgjedhjet e përgjithshme do të zhvilloheshin nesër cila forcë politike do t’i fitonte ato?

A kanë vendosur shqiptarët nëse do të votojnë?

Sa prej tyre janë ende në dilemë për zgjedhjen?

Ditari politik

Të fundit