Flash News

E-TJERA

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të Durrësit, Korçës dhe Fierit

 

 

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të
Jozefina Topalli

Kryetarja e partisë Lëvizja për Ndryshim, Jozefina Topalli ka prezantuar sot kandidatët për deputetë që do të garojnë në qarqet, Durrës, Korçë dhe Fier.

Më herët ajo ka prezantuar emrat që do të garojnë në Tiranë. Partia e Topallit do të garojë për herë të parë në zgjedhje.

Topalli ka dorëzuar ditën e sotme, që është edhe afati i fundit, listën me emrat që kandidojnë me siglën e kësaj partie në zgjedhjet e prillit.

Më poshtë janë listat me emrat që do të kandidojnë në të tri qarqet:

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Zgjedhjet/ Topalli prezanton kandidatët për deputetë të

Të fundit