Flash News

E-TJERA

Zyla: Drejtuesit politik të PS-së kanë treguar se dinë të fitojnë, PD humbëse

Zyla: Drejtuesit politik të PS-së kanë treguar se dinë

I ftuar në PolitikOn nga Alfred Lela, analisti Julian Zyla u shpreh se drejtuesit politike të PS-së kanë treguar se dinë të fitojnë.

Zyla: Mendoj se drejtuesit politik të PS-së kanë treguar se dinë të fitojnë. Ata në këto 8 vite janë të konsoliduar dhe skuadra fituese nuk ndërrohet. Kanë fituar 2 palë zgjedhje dhe ka pasur beteja politike të tjera veç zgjedhjeve që i ka fituar PS.

Partitë në Shqipëri i konsiderojnë disa qarqe më të ndjeshme që kanë më shumë mundësi për fitore. Kjo mund të shpjegojë ndryshimet e eksponentëve të caktuara. PS i ka fituar shumë beteja politike, ndërsa PD i bie që të jetë humbëse. Nuk është konsumuar në pushtet, se nuk ka qenë në 8 vite, por ama ka qenë humbëse.

Ditari politik

Të fundit