Flash News

E-TJERA

Zyrtare, më 2 mars mbahen zgjedhjet për kreun e ri të FSHF-së

Zyrtare, më 2 mars mbahen zgjedhjet për kreun e ri të

Në 2 mars mbahen zgjedhjet për drejtuesin e ri të  Federatës Shqiptare të Futbollit.

Komiteti Ekzekutiv në FSHF caktoi 2 marsin si ditën kur do të zhvillohet Asambleja e Përgjithshme Zgjedhore. Në garën për president pritet të jenë Armand Duka dhe Dritan Shakohoxha.

Në këtë ditë zgjidhen edhe anëtarët e ri të Komitetit Ekzekutiv.

Zyrtare, më 2 mars mbahen zgjedhjet për kreun e ri tëZyrtare, më 2 mars mbahen zgjedhjet për kreun e ri të

Të fundit