Flash News

E-TJERA

Driving "Audi" at a speed of 197 km/h and without a seat belt, the 27-year-old from Kosovo is fined

Driving "Audi" at a speed of 197 km/h and without a seat belt, the

A 27-year-old man from Kosovo has fallen prey to the radars of the "Milot-Morina" Highway Safety Unit. He was stopped by the police because he was driving on the National Road with an "Audi A7" type vehicle, at a speed of 197 km/h and without wearing a seat belt.

As a result, the young man was fined 55,000 new lek. Also, due to the increased flow of traffic, during the weekend we left behind, the services of the "Milot-Morina" Highway Safety Unit have intensified controls, using intelligent tools, with the sole purpose of preventing road accidents.

As a result, 57 vehicle drivers were punished with administrative measures for speeding over the allowed rate.

POLICE NOTICE:

The driver of the "Audi A7" type vehicle, a citizen from Kosovo, was driving on the National Road, in the direction of Kosovo, at a speed of 197 km/h and without wearing a seat belt.

As a result of intensive monitoring by the employees of the Traffic Police, using the modern logistics equipment, which the Traffic Police already has at its disposal, on the road axis "Kalimashit-Morinë Tunnel", the luxury vehicle type "Audi A7" was found to be traveling at high speed beyond the allowed rates.

Driving "Audi" at a speed of 197 km/h and without a seat belt, the

Pas verifikimeve, rezultoi se 27-vjeçari nga Kosova e drejtonte mjetin, me shpejtësi 197 km/orë dhe pa vënë rripin e sigurimit. Për te dyja këto shkelje, konform Kodit Rrugor, ky shtetas u ndëshkua me masë administrative 55 000 lekë të rinj.

Gjithashtu, për shkak të rritjes së fluksit të lëvizjes, gjatë fundjavës që lamë pas, shërbimet e Njësisë për Sigurinë e Autostradës “Milot-Morinë”, kanë intensifikuar kontrollet, duke përdorur mjetet inteligjente, me qëllimin e vetëm, parandalimin e aksidenteve rrugore. Gjatë kësaj fundjave, janë evidentuar dhe ndëshkuar me masat administrative përkatese:

357 drejtues mjetesh, për qarkullim me shpejtësi mbi normën e lejuar. Për 41 prej tyre, është caktuar edhe sanksioni plotësues, pezullim i lejes së drejtimit;

70 drejtues mjetesh, për parakalime të gabuara;

3 drivers, for driving under the influence of alcohol.

Along the entire length of the "Milot-Morina" highway, checks continue with smart cars, automatic radars, drones, cameras and alcohol testers, with the aim of preventing road accidents.

Latest news