POLITIKOFF

Hailey on Justin and Selena's relationship: People say 'you stole it'

Hailey on Justin and Selena's relationship: People say 'you stole

Hailey Bieber has rarely spoken about the rumors about her relationship with Justin Bieber and his ex Selena Gomez. In an interview with Call Her Daddy host Alex Cooper, Hailey said she has never spoken about speculation that she "stole" Justin from Selena.

Hailey on Justin and Selena's relationship: People say 'you stole

"People were obsessed with [Justin and Selena] being together," Cooper says, asking Hailey, "Were you ever dating Justin at the same time as him?"

Hailey on Justin and Selena's relationship: People say 'you stole

As Hailey responds:

"Kjo është diçka kaq e çmendur sa nuk kam folur kurrë për këtë. Shumë urrejtje vjen nga njerëz që thonë "Oh, ti e vodhe atë". Bëhet fjalë për njerëzit që e dinë të vërtetën, sepse ka një të vërtetë”, -u shpreh ajo, duke vazhduar të saktësojë:

“Jo, jo asnjëherë! Kur ai dhe unë filluam të lidheshim apo të pëlqeheshim, ai nuk ishte në një lidhje - kurrë, në asnjë moment... Nuk është karakteri im të ngatërroj marrëdhënien e dikujt, thjesht nuk do ta bëja kurrë këtë. Nuk jam e interesuar ta bëj këtë. Mendoj se ka situata ku mund të kesh ende në njëfarë mënyre, diçka me dikë, por as kjo nuk ishte situata. Mund ta them me siguri: nuk kam qenë kurrë me të kur ai ishte në një lidhje me dikë tjetër. Kjo është e gjitha."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CALL HER DADDY (@callherdaddy)

Më pas, Hailey theksoi se nuk ka asnjë armiqësi me Selenën.

"Unë e respektoj atë, nuk ka asnjë dramë personalisht," thotë Hailey pa e përmendur në asnjë moment emrin e Selenës drejtpërdrejt. Pas martesës me Justin në vitin 2018, Hailey tregon se ajo dhe Selena kanë folur. Ajo thotë se komunikimi i tyre i solli shumë paqe dhe se të tre e dinë se çfarë ndodhi.

"Kjo është ajo që është," tha ajo. "Kurrë nuk do të mundemi të korrigjojmë çdo spekulim dhe do të ketë të reja që do të vijnë. Nuk do të përfundojë kurrë dhe kjo është arsyeja pse unë arrita në atë pikë - kjo është arsyeja pse nuk fola për shumë gjëra. "

Hailey on Justin and Selena's relationship: People say 'you stole

Hailey and Justin's relationship has been met with a lot of backlash in the past, as the singer was in a relationship with Gomez for around eight years, rekindling their relationship for the last time in late 2017, before eventually split in early 2018. In June of that year, Justin and Hailey were photographed together after first sparking romance rumors in 2014. In July 2018, Justin proposed to Hailey and the two were married in a courthouse of New York in September 2018, ahead of an official ceremony in 2019.

Latest news