Flash News

POLITIKOFF

Horoscope, what the stars predict for today

Horoscope, what the stars predict for today

Aries

The energy of the day can create a sense of tension between you and your loved one. There may be many issues that have been brewing for a while, but neither of you have had the time or inclination to resolve them. Before you both explode, it might be best to sit down and talk.

Taurus

You tend to find scenes of deep intensity and passion a little awkward. But today you cannot ignore them. If a certain person finds you extremely attractive, it is because he is determined at all costs to break through that wall of icy detachment with his burning feelings for you.

Gemini

The energy of the day creates a well-defined boundary with your partner this evening. You both know you have potentially deep feelings for each other, but you're not sure if you should give in to them. Both of you will be very tempted and you may not be able to resist the passion you feel for each other.

The crab

The atmosphere of the day indicates that romance and love are open to misunderstandings. If you've been feeling down, you might decide to take it out on your nearest and dearest. Try and keep your cool; it will be worth it in the end, especially later this evening.

Leo

Nothing can stop you. You are like a machine that never stops. Everything you need is at your fingertips, whether you realize it or not. Suddenly, everything you've worked for is falling neatly into place.

Virgjëresha

Java ka një fillim të ngadaltë dhe e keni të vështirë të futeni në ritmin e ditës. Asgjë që thoni nuk duket se del siç duhet dhe ndiheni sikur nuk jeni në sinkron me njerëzit përreth jush. Mos u shqetësoni. Kjo është vetëm një fazë kalimtare.

Peshorja

Ju e ndjeni veten nën një presion të madh për t’i treguar dikujt se jeni të denjë ose meritoni diçka. Ju po ndjeni stres shtesë për shkak të këtij presioni dhe ka të ngjarë të bëni një gabim për shkak të tij. Qetësohuni dhe relaksohuni.

Akrepi

Nëse e gjeni veten në një pozicion drejtues, merrni frymë thellë dhe dijeni se mund ta përballoni detyrën. Mos harroni se mënyra më e mirë për të udhëhequr të tjerët është të dini se çfarë duan, çfarë mendojnë dhe cilat janë idetë e tyre.

Shigjetari

Java fillon me një notë të lartë, duke krijuar skenën për të zhvilluar gjëra të mëdha ndërsa java vazhdon. Ju nuk keni nevojë të bëni asgjë të veçantë për të fituar miratimin nga të tjerët. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të jeni vetvetja.

Bricjapi

Në punë jeni më të prirur ndaj aksidenteve se zakonisht, ndaj bëni kujdes. Sigurohuni që të keni në dorë një çantë të ndihmës së parë, ose të paktën të dini se ku është në rast se ju nevojitet gjatë një kohe emergjence. Merrni masa paraprake.

Ujori

Do të kuptoni se çfarë duhet bërë mirë përpara se dikush t’ju thotë se çfarë duhet bërë. Dëgjoni intuitën tuaj. Mos prisni për udhëzime; thjesht vazhdo përpara. Eprorët dhe bashkëpunëtorët do ta vlerësojnë kur të merrni iniciativën për projekte.

Peshqit

Don't offer unsolicited advice. Other people will think you are rude and insensitive. Keep your comments to yourself. Regarding the financial aspect, you can receive positive news.

Latest news