Flash News

POLITIKOFF

A woman accuses the Beckham family of stealing her daughter, tries to meet and talk to Harper

A woman accuses the Beckham family of stealing her daughter, tries to meet and

What a story starring former footballer and businessman David Beckham, who along with his family is being bullied by a woman who claims to be the biological mother of his daughter, Harper Seven, and accuses the Manchester United legend of stealing eggs .

Beckham and his family feel "threatened"

Because of this incident, Beckham feels "threatened" and "afraid for the safety of his family", as the woman has appeared on more than one occasion at his daughter's school to try to talk to her and has sent letters to the former footballer, according to the BBC.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

In addition, Sharon Bell, 58, attempted to break into Beckham's homes in London and Oxfordshire on July 9 and September 9, 2021, respectively, with the "delusional belief" that she was in a relationship with Beckham, and that he and he the woman, Victoria Beckham, stole the eggs.

Beckham's problem has now arrived in court

Në një seancë përpara Gjykatës së Magjistraturës së Ëestminsterit, Bell u deklarua e pafajshme për ngacmimet dhe do të përballet me gjyqin në korrik.

"(Bell) ka në fakt një besim deluzional se ajo ishte në një lidhje me David Beckham, se ai vodhi vezët e saj dhe se Harper Beckham është fëmija i saj legjitim dhe kjo është arsyeja pse ne besojmë se ajo u paraqit në shkollën e Harper Beckham më 18 nëntor 2021 ”, tha prokurorja Arizuna Asante.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

“David Beckham ndihet i frikësuar për sigurinë e familjes së tij, dhe ai beson se kjo sjellje ishte në shënjestër dhe frikësuese, ai thotë se nuk e njeh të pandehurën dhe ajo nuk është nëna e fëmijëve të tij”, shtoi ajo.

Edhe pse Bell nuk është e përshtatshme për t'u gjykuar, sipas avokates së saj Lisa Wilson, është bërë një kërkesë që Beckhams të thirren si dëshmitarë pasi të kthehen në MB nga pushimet.

"Faktet e ndjekjes së supozuar nuk janë të diskutueshme. Pranohet që zonja Bell i dërgoi një sërë letrash David Beckham. Asgjë nga këto nuk u dëshmua drejtpërdrejt nga David Beckham”, tha gjykatësi i qarkut Michael Snow.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

"The only evidence that Victoria Beckham can give is that she felt threatened and intimidated for the safety of her family because of Mrs Bell's behavior. It is a "strange assertion that [Bell]'s eggs have been stolen and that the child is her child. Anyone even vaguely biologically known can see from the outset that this is clearly a delusional assertion," the judge added.

Latest news