Flash News

POLITIKOFF

The signs that will earn more money and those that will get married this summer according to Meri Shehu

The signs that will earn more money and those that will get married this summer

Everyone is curious to know how the summer will be for their sign, if they will earn more income or if they will have something new regarding their sentimental relationship. Astrology Meri Shehu, before giving the general forecast for the week, stopped at these questions to quell the curiosity of the followers.

" I'm starting with money, because if you don't have money, you don't get married. One of the signs that will make a lot of money are Virgos, because Jupiter in Aries is in the eighth house, of the money you will receive from others; partner, collaborator , donations, heirs, various jobs. Another sign is Pisces, because Jupiter in Aries is a good sign. Another sign is Sagittarius, because they will have luck with gambling or an opportunity will come to them. easy.

The signs that will get married this summer are Libra, because Jupiter is in the seventh house, which invites them to secure marriages. The next sign will be Cancers, who will be crowned. Another sign that has luck and good marriage opportunities is Aries to consider because it has Jupiter in its house. Aries can do a little of everything or participate in the economy, new relationships, marriage.

Tomorrow Mars enters Taurus and we will put our hand in our pocket, but we will also take it out. It is very expensive, it will shock the economic issues, but it will help the signs of the stable cross: Taurus, Scorpio, Leo, Aquarius, who will be in action for what they want to achieve."

They will try in economic matters, but they will have bigger expenses and they will feel some kind of pressure. Mercury in Cancer gives opportunities for good family relationships, family contacts and important agreements with close people.

Despite the fact that Mars in their sign only puts them in a crisis of self-confidence, damages them economically and will put them under pressure, it can also make them a little jealous because Mars is possessive, angry and Taurus are stubborn and hot temperatures. I would remind them to be a little attentive and calm. Mercury in Cancer will give a good trend for those who deal with wine, water and tourism businesses that may have some kind of recovery.

They have Venus in their sign and have the opportunity to play, get to know each other, flirt, go out and travel but be careful about a health issue, backstage or work-related debate.

Marsi në Dem i bën impulsivë sepse pavarësisht se do shpenzojnë, do gjejnë mënyra të tjera për të mbrojtur krahët. Do kenë miq e shokë që do i mbështesin, përkrahin dhe në momente të vështira do jenë të tjerët që do shpenzojnë më shumë për ta. Mërkuri në shenjën e tyre i bën më komunikativë dhe do jenë një nga shenjat që do udhëtojnë më shumë këtë periudhë vere.

Marsi në Dem i fut në disa inate me njerëz të afërt të familjes, bizneset familjare ose në një rrugë pa krye. Përveç ekonomisë dhe marrëdhënieve familjare në çift që janë pak të vështira, përsëri do dinë të lëvizin. Marsi i dëmton në çështje ekonomike, por në veprimtari, formën fizike, si do veprojnë apo zgjuarsisë, do jenë në një rang të mirë.

Një verë shumë të mirë, vazhdon ekonomia. Marsi në Dem nuk tenton të përballet fuqishëm, do e kenë aleat. Nëse bashkëpunoni me Demat në këtë periudhë kini kujdes sepse duan të marrin zotërimin, të evidentohen dhe mund të bëjnë gabime ekonomike që mund t’ju kushtëzojnë juve.

Shenja që do ketë më shumë shpenzime gjatë kësaj periudhe. Kjo javë do japë goditjen e parë të shpenzimeve dhe dëshirave të mëdha që do kenë për të shpenzuar. Kjo do të thotë që nuk do t’i gjejnë ose do stresohen shumë për t’i gjetur, do jenë të pakënaqur me gjërat që do japin e marrin, por Marsi në Dem ia bën këtë tendencë. Mërkuri në Gaforre jep kontakte me jashtë dhe do udhëtojnë.

Megjithëse do bëhen më të shkathët, zotërues e sulmues, do flirtojnë të parët dhe do marrin iniciativën,  por përballë tyre do kenë një partner më të fuqishëm. Gjithë kjo fuqi mund të ndezë shumë pasione, zjarre, por edhe inate.

Do kenë probleme me punën, ekonomia e lidhur me punën, shëndeti, një vështirësi në komunikim nuk do merret siç është. Të kenë kujdes nga aksidentet, mënyra si përdorin gjymtyrët e tyre.

Janë në një parajavë të mirë, do jenë në një javë akoma më të mirë, por Marsi në Dem i thotë që duhet të vendosin kufi në një marrëdhënie të lidhur me jashtë, me një partner ose një partner profesional. Nuk duhet të pranojnë menaxhimin e ndërmjetëm, të dalin më protagonistë.

They will be very active at home and give more energy than they should, not so much outside. If their role is in a business or family relationship, this will do them good because they will have the intuition and strength to manage and win.

They should be satisfied because the planets are everywhere and they are rotating, but they will not use feeling, emotions and fantasy, but logic. When this happens, especially in personal and work relationships, they come out of their naturalness and will be more communicative than sensitive. This will probably not give the expected results because they are more intuitive than logical.

Latest news