Fillojnë shkarkimet, HEC-i i Ulzës dhe i Shkopetit hap portat

Reshjet e dendura të shiut të cilat sollën përmbytje në pothuajse të gjitha qarqet  e Shqipërisë, HEC-i i Shkopetit dhe i Ulzës është detyruar të nisë shkarkimet. Deri tani prurjet shkojnë 350 m3  ujë për sekondë.

Banorët e fashatit Skuraj janë në panik pasi 13 familje rrezikohen të përmbyten.

“Nga hapja e portave rrezikohen përmbytje dhe erozione të tokave bujqësore” shprehen banorët e zonës.