Kosova

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti merr dozën e parë të vaksinës AstraZeneca

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti merr dozën e parë të

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është vaksinuar i pari në vend me vaksinën anti-Covid.

Në prani të ekipit mjekësor dhe mediave, Kurti ka marrë dozën e parë të vaksinës AstraZeneca në sallën “1 Tetori” në Prishtinë.

Një ditë më parë në Kosovë kanë mbërritur 24 mijë arritur dozat e para të vaksinës nga AstraZeneca.                                                                                                       

Të fundit