Flash News

Kosova

Kurti: Serbia po armatoset, mund të ketë përshkallëzim

Kurti: Serbia po armatoset, mund të ketë përshkallëzim

Kryeministri Albin Kurti në një fjalim nga Londra tha armatimi i madh i Serbisë, është një tregues së ajo synon përshkallëzim të situatës.

Ndërsa Republika jonë bashkëpunon në çdo sferë me partnerët e saj, si SHBA, Mbretërinë e Bashkuar dhe Bashkimin Europian. Serbia intensifikon bashkëpunimin e saj me Rusinë, Kinën dhe Iranin”.

“Demokracia ka nevojë për siguri dhe siguri në mënyrë që të lulëzojë. Sipas një studimi të kryer nga Instituti Ndërkombëtar Republikan, 87% e Kosovës mbështesin politikën pro BE-së dhe Pro-perëndimit.

Kjo është përqindja më e lartë e çdo vendi të Ballkanit Perëndimor”, citohet të ketë deklaruar Kurti.

Të fundit