Flash News

Kosova

Lajçak nis takime me shtetet e BE-së që nuk e kanë njohur Kosovën

Lajçak nis takime me shtetet e BE-së që nuk e kanë njohur

I dërguari i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak po zhvillon takime me përfaqësues të disa shteteve të BE-së që nuk e kanë njohur ende pavarësinë e Kosovës.

Lajçak u takua me José Manuel Albares, përfaqësuesin e Qeverisë së Spanjës të cilin e informoi për raportet Kosovës-Serbi e që referuar tyre thotë se janë në një moment kritik.

Lajçak nis takime me shtetet e BE-së që nuk e kanë njohur

Ai po ashtu është takuar edhe me Rastislav Káčer, ministrin e jashtëm sllovak të cilin e informoi për situatën në Kosovë, si edhe me Christian Schmidt, përfaqësueisn e Bosnje dhe Hercegovinës.

Lajçak nis takime me shtetet e BE-së që nuk e kanë njohur

Lajçak ka përmendur rëndësinë që dialogu mes Kosovës dhe Serbisë ka për stabilitetin rajonal.

 

Të fundit