Flash News

Kosova

Marrëveshja e Ohrit, Borell: Nuk ka vend për zgjedhje, çdo përpjekje për ta dëmtuar është e kotë

Marrëveshja e Ohrit, Borell: Nuk ka vend për zgjedhje, çdo

Josep Borrell ka deklaruar se çdo përpjekje për të vënë në pikëpyetje marrëveshjen ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit nga Ohri është e kotë.

Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian është shprehur i vendosur se ajo marrëveshje duhet të zbatohet dhe se nuk ka vend për dyshime.

Para fillimit të samitit dyditor të BE-së, në një komunikim për gazetarët, Borell bëri me dije se, duhet të zbatohet në mënyrë tërësore dhe se BE-ja do të monitorojë nga afër se kush e zbaton dhe kush jo.

“Do t’i këshilloja që të mos shmangin përgjegjësitë, por të bëjnë punën e tyre”, u shpreh Borell.

Të fundit