Flash News

Kosova

“Me ofroi 25 mijë euro”, zbardhet letra e Sokol Halilit para vetëvrasjes, tregon arsyen pse e vrau ish-gruan shtatzënë

“Me ofroi 25 mijë euro”, zbardhet letra e Sokol Halilit para

Sokol Halili, i dyshuar për vrasjen e ish-bashkëshortes së tij, Hamide Magashi, ka lënë një mesazh për familjarët e tij, para se të vetëvritej.

Televizioni T7 ka publikuar letrën në të cilën ai pranon se vrasjen e ka kryer me vetëdije dhe tregon arsyet për këtë.

Sipas letrës që u kishte lënë familjarëve, Hamide Magashin, kishe bërë një plan bashkë me motrat e saj.

Ai shkruan se Magashi i ka kërkuar atij që të bënin një marrëveshje, që ajo të rrisë fëmijën në shtëpinë e babait të saj.

Siç shkruan në letër, ajo i kishte ofruar 25 mijë euro për këtë gjë.

“Me ofroi 25 mijë euro”, zbardhet letra e Sokol Halilit para“Me ofroi 25 mijë euro”, zbardhet letra e Sokol Halilit para

Të fundit